ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Майстер-клас від ресторану «Barin» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського)  рівнів у рамках наукового гуртка «Харчовик - науковець» спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету стали учасниками майстер-класу від шеф-кухаря ресторану «Barin» Чуприни Максима. Захід відбувся за підтримки проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктора с.-г. наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Аверчева О.В.

 

Здобувачі мали змогу спостерігати процес приготування таких весняних страв від шефа, як салат «Ростбіф», салат зі стейком лосося та соусом «Песто», чебуреки з м’яса баранини з аджикою, відварна спаржа у сирному соусі, запечена спаржа у беконі, свинячий антрекот, приправлений соусом з журавлини, макарони «Фарфале» з використанням ковбаси «Чорізо», сиром «Брі» та шинкою «Прошуто». Важливим фактором розвитку майбутніх спеціалістів було практичне ознайомлення з деталями впровадження системи НАССР у закладі.

 

На завершення відбулося дружнє чаювання та дегустація у залі ресторану, де у затишній атмосфері здобувачі поспілкувалися з адміністрацією. Дякуємо всім організаторам заходу та проректору з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчеву О.В. за отриману можливість.

 

Автор: Воєвода Н. В. (23.04.2021)