ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Продовжуємо поширювати знання з академічної доброчесності

В рамках впровадження принципів академічної доброчесності, для здобувачів вищої освіти четвертого року навчання спеціальності 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва співробітниками Наукової бібліотеки проведено лекцію "Правила оформлення бібліографічного опису, оформлення посилань і списку використаних джерел в Україні". До уваги присутніх були представлені інформаційне відео «Оформлення списків джерел. Цитування та посилання» від Світлани Чуканової із серії «Короткі поради від SAIUP», а також онлайн-сервіс автоматичного оформлення бібліографічних посилань і створення списків використаних джерел «Grafiati».

Поради стануть у нагоді при оформлення списків джерел, цитування та посилання всім, чия кваліфікаційна чи наукова робота (дипломна, дисертація, стаття тощо) уже на завершальному етапі, та потребує лише фінальної перевірки та впорядкування списків використаної літератури.

(на замовлення голови наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених біолого-технологічного факультету Кривого В. В.)

Автор: Озерицька І. М. (16.03.2021)