ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково-практична конференція на базі Інституту ПКП ДВНЗ «ХДАУ»

24 березня 2018 року завдяки співпраці ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» та Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, на базі Інституту ПКП відбулася науково-практична конференція.

На фото: учасники конференції

 Темою конференції було: «Застосування NANO-GREEN-ORGANIC TECHNOLOGY МАРЦІНИШИН», для адаптації сільськогосподарських культур до автономного використання вологи в ґрунті, підвищення їх посухо- та жаростійкості, повна адаптація до екстремальних умов навколишнього середовища. Розкриття генетичного потенціалу рослин (епігеномної пам’яті). Підвищення ефективності мінеральних добрив, мікродобрив, засобів захисту рослин. Експрес відновлення (ремедіація) родючості мертвих, хворих і виснажених ґрунтів. Адаптація аграрних підприємств до роботи в новому часі та в умовах зростаючого глобального потепління. Раціональне використання вологи, можливість її накопичення. Водопідготовка.

На фото: учасники конференції

На конференції були висвітлені наступні питання:

  1. «AGROHELP-24» - Ургентна служба порятунку врожаю.
  2. Концепція роботи ТД «ЕКО ОРГАНІК ПРОДУКТ» з сучасними технологіями швидкого відновлення родючості ґрунту, адаптація мікробіологічних добрив, біологічних і хімічних ЗЗР, добрив, стимуляторів росту до стресових умов середовища. Водопідготовка. Адаптація рослин до високих температурних режимів. Волозозабезпечення рослин, самозрошення за рахунок високоякісного фотосинтезу.
  3. Ноосферні квантові аграрні технології ІІІ тисячоліття, як домінуючий зберігаючий спосіб усунення глобального потепління і зменшення екологічного навантаження на довкілля:

-       Технології розширення порогів фотосинтезу, від +4 до +48 градусів Цельсію.

-       Технології відродження (відновлення) родючості усіх типів ґрунтів. Збільшення родючості ґрунту. Збільшення урожайності та вирощування екологічно чистої  економічно привабливої продукції.(Ширина спектру поглинання фотонів клітиною рослин, залежить від якісних показників ґрунту (кількості гумусу) та свідомості людини.)

На фото: учасники конференції

Автор: начальник відділу ІПКП ДВНЗ «ХДАУ» Ю.В. Барсук