ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентська науково - практична конференція за секцією «Актуальні управлінські аспекти діяльності підприємств».

«Світло науки одне, і, якщо зробити
 його яскравішим в одному місці, воно стане яскравішим усюди».
Айзек Азімов 

5 квітня 2018 р. на кафедрі менеджменту організацій відбулося секційне засідання Регіональної студентської конференції з економічних дисциплін «РОЗВИТОК МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ ПІВДНЯ УКРАЇНИ».

 На засіданні секції студенти 1-5 курсів економічного факультету доповідали результати власних наукових досліджень з сучасних питань  менеджменту в рамках роботи наукового гуртка за секцією «АКТУАЛЬНІ УПРАВЛІНСЬКІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ».

Учасники конференції 

Метою конференції було закріплення теоретичних знань та практичних навичок з економічних дисциплін управлінського циклу підготовки, дослідження проблематики менеджменту, вивчення  передового досвіду та технологій менеджменту у сучасних реаліях.

З привітальним словом до учасників виступив голова секції «АКТУАЛЬНІ УПРАВЛІНСЬКІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ» д.е.н., професор Морозов Р.В. Він наголосив про необхідність та актуальність проведення наукових досліджень з проблематики менеджменту в умовах сьогодення та підкреслив визначальну роль студентства як генератора наукових ідей.

 

Було визначено регламент роботи конференції та сформовано журі для оцінки наукових доповідей учасників.

 

За підсумками роботи конференції, після детального обговорення  доповідей учасників та презентації результатів досліджень молодих науковців, експертною комісією було визначено переможців:

І місце – Прищепа Антоніна Вікторівна, студентка 4 курсу ЕФ з темою доповіді: «Цілепокладання та використання часу в процесі самоменеджменту». (Науковий керівник – к.с-г.н.,  доцент Осадчук І.В.).

 

ІІ місце - Самчук Лілія Миколаївна, студентка 4 курсу ЕФ з темою доповіді:«Дослідження причин конфліктів між студентами та викладачами у ДВНЗ «ХДАУ» очима студентів». (Науковий керівник – к.е.н., доцент Федорова Т.В.)

 

ІІІ місце - Литвинов В’ячеслав Олександрович,  студент 3 курсу ЕФ з темою доповіді:«Вивчення туристичних потреб на ринку зеленого туризму Херсонщини». (Науковий керівник – к.с.-г.н.,  доцент Боліла С.Ю.)

 

Переможці були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками.

 

Вітаємо молодих науковців зі здобутою перемогою!Бажаємо плідних успіхів всім учасникам конференції у подальшій науковій діяльності та студентському житті!

Автор: Шепель Т.С.