ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулася регіональна студентська науково-практична конференція «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі Півдня України».

Сьогодні в Херсонському державному аграрному університеті відбулася регіональна студентська науково-практична конференція «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі Півдня України».

 

Урочисто пленарне засідання відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев і зазначив, що якість підготовки фахівців у системі вищих закладів освіти значною мірою залежить від організації навчального процесу, яка визначає, зокрема, активність пізнавальної діяльності студентів, а в подальшому – їх спроможність підтримувати належний рівень фахової компетентності, швидко адаптуватися до постійних змін у соціально-економічному середовищі.

 

У роботі конференції брали участь студенти економічного факультета 2 – 5 курсів. У виступах студентів відображались актуальні питання проблем економіки України, зокрема, інфляційних процесів у державі, туристичних потреб на ринку зеленого туризму Херсонщини та державне регулювання оплати праці.

 

Студенти вказали на економічні проблеми та власне бачення шляхів їх подолання. По завершенню роботи конференції декан економічного факультета Вікторія Грановська нагородила найкращіх учасників грамотами і цінними призами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина