ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне заняття на ТОВ НВП «5 ЕЛЕМЕНТ».

22 березня 2018 року у рамках співпраці з UHBDP «Український проект бізнес – розвитку плодоовочівництва» під керівництвом д.с.-г.н., професора  Аверчева О.В. спільно з Інститутом підвищення кваліфікації та перепідготовки студенти спеціальності «Менеджмент» з викладачами кафедри менеджменту організацій доцентом Осадчук І.В. та асистентом Алєщенко Л.О. відвідали ТОВ НВП «5 ЕЛЕМЕНТ», що знаходиться в м. Гола Пристань.

 Підприємство  спеціалізується на розробці й виробництві нових екологічно чистих наноречовин, призначених для відродження та підвищення ґрунтової родючості, інтенсифікації процесів накопичення в орному шарі органічних речовин і гумусу, розущільнення ґрунту, посилення імунітету рослин, стабільного підвищення врожайності, суттєвого поліпшення якості виробленої продукції, одержання максимальної економічної ефективності. Очолює підприємство Білий Володимир Миколайович.

Зустріч з представниками менеджменту компанії розпочалася з цікавої розповіді про особливості діяльності підприємства. Потім був фільм про історію створення основного продукту, екскурсія в лабораторію та на виробництво.

 

Позитивне враження склалося у всіх студентів та викладачів, як про виробництво та лабораторію компанії, так і про людей, які здійснюють керівництво нею і безпосередньо працюють над виготовленням нанодобрив. Нас зустрічали усміхнені обличчя співробітників підприємства. Жодне запитання не залишилося без відповіді, жодного студента не обійшли увагою.

Тож усі ми щиро вдячні співробітникам компанії за цікаву екскурсію в майбутнє аграрної сфери!

Автор: Шепель Т.С.