ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття та конкурс на кращого обрізувача плодових дерев в АФ «Білозерський»

29 березня 2018 року в рамках співпраці з UHBDP «Український проект бізнес – розвитку плодоовочівництва» під керівництвом д.с.-г.н., професора Аверчева О.В. спільно з Інститутом підвищення кваліфікації та перепідготовки, студенти 3 курсу агрономічного факультету з асистентом кафедри рослинництва, генетики, селекції та насінництва Козловою О.П. та студенти спеціальності «Садово – паркове господарство», «Лісове господарство» з доцентом Бойко Т.О. здійснили виїзне заняття в АФ «Білозерський», та провели конкурс на кращого обрізувача плодових дерев.

У агрофірмі створено цілорічний конвеєр плодово-ягідної продукції. На більш, ніж 500 гектарах садів вирощується: черешня, абрикос, персик, слива, а також ранні сорти яблук.

 

Студентам продемонстрували закладку молодого саду яблук, персика та сливи. Бригадир плодового направлення продемонстрував обрізку персика, слива та вишні.

Студенти агрономічного факультету прийняли участь у конкурсі на кращого обрізувача на  прикладі молодого яблуневого саду. Кращим став студент Бурковський В. та Грицькова Тетяна.
Дякуємо головному агроному Статівці Юрію Вікторовичу за представлені можливості.

Автор: асистент кафедри рослинництва, генетики, селекції та насінництва Козлова О.П.