ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

І етап конкурсного відбору серед студентів ДВНЗ «ХДАУ», які претендують на участь проходження практики за системою дуальної освіти (агроінтернатури)

 15 лютого 2018 року в Інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки ДВНЗ «ХДАУ» відбулося засідання конкурсної комісії першого етапу відбору студентів на стажування по грантовій програмі від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

У засіданні конкурсної комісії взяли участь: проректор з наукової роботи, координатор проекту по роботі в ДВНЗ «ХДАУ», професор Аверчев О.В., координатор Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва в Херсонській області, керівник ГО «Земля Таврії» Синюк О.Д., представник Інституту зрошуваного землеробства НААН, Біляєва І.М., представник Агрофірми радгосп «Білозерський» Вишнякова В.М., фахівець з навчання персоналу групи компаній «Агрофьюжин» Писарева К.Г., директор ХФ «Інституту охорони грунтів України» Мельник М.А., керівник ФГ «Труд» Петренко С.В., керівник ДПДГ «Копані» Нестерчук В.В., керівник ДПДГ «Каховське» Проценко В.В., керівник ФГ «Сапераві» Жданюк І.П., представник СТОВ «Енограй» Лихацький А.В., представник ТОВ «Херсонський плодоовочевий комбінат» Євсікова О.В., представник ТОВ «Агросемтех» Кекух Т.П., керівник ФГ «Александр А. Синенко» Синенко О.О., керівник ФГ «Зоря Каховщини» Кіріченко Л.П., керівник ДПДГ «Піонер» Белов В.О., представник ТОВ «Байєр» Шевчук К.М., керівник ТОВ «Херсонземпроект» Романчя А.С., представники від економічного факультету доцент Бойко Л.О., від факультету водного господарства, будівництва та землеустрою декан, доцент Артюшенко В.В., від факультету рибного господарства та природокористування доцент Стратічук Н.В., від біолого-технологічного факультету доцент Бурак В.Г., та студенти, які побажали прийняти участь у грантовій програмі.

На фото: відкриття засідання конкурсної комісії, привітання учасників від проректора з наукової роботи, координатора проекту по роботі в ДВНЗ «ХДАУ», професора Аверчева Олександра Володимировича.

 

На фото: відкриття засідання конкурсної комісії, привітання учасників від координатора Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва в Херсонській області, крівника ГО «Земля Таврії» Синюка Олександра Дмитровича.

На фото: учасники конкурсного відбору серед студентів ХДАУ, які претендують на участь в агроінтернатурі

На фото: привітання учасників від керівника ФГ «Александр А. Синенко» Синенко Олександра Олександровича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від директора ХФ ДП «Інституту охорони грунтів України» Мельника Михайла Андрійовича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від представника Інституту зрошуваного землеробства НААН Біляєвої Ірини Миколаївни та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від фахівця з навчання персоналу групи компаній «Агрофьюжин» Писаревої Катерини Геннадіївни та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від представника ТОВ «Агросемтех» Кекух Тетяни Петрівни та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від представника Агрофірми радгосп «Білозерський» Вишнякової Віри Михайлівни та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від представника ТОВ «Херсонський плодоовочевий комбінат» Євсікової Ольги Володимирівни та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від представника СТОВ «Енограй» Лихацького Андрія Володимировича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від керівника ФГ «Сапераві» Жданюка Ігора Петровича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від керівника ДПДГ «Каховське» Проценка Володимира Вікторовича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від керівника ФПДГ «Копані» Нестерчука Василя Володимировича та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: привітання учасників від керівника ФГ «Труд» Петренко Світлани Василівни та запрошення майбутніх агроінтернів до співпраці.

На фото: підведення підсумків конкурсного відбору серед студентів ХДАУ, які претендують на участь в агроінтернатурі

Представники господарств презентували свої умови, які надає місце проходження практики за системою дуальної освіти (агроінтернатури), наголосили про свої побажання, щодо майбутніх агроінтернів та кількість студентів по спеціальностям.

Заключний етап конкурсного відбору серед студентів ДВНЗ «ХДАУ», які претендують на участь в агроінтернатурі, домовились провести 27 лютого 2018 року, даючи таким чином, можливість студентам зробити свій вибір, щодо майбутнього місця проходження агроінтернатури.

 

Автор: начальник відділу ІПКП ДВНЗ «ХДАУ» Барсук Ю.В.