ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Круглий стіл: «Сучасний стан та проблеми організації території під сади і виноградники».

19 жовтня 2017 року в рамках проекту UHBDP (координатор проекту – д.с.г..н., професор Аверчев О.В.)  відбувся круглий стіл:  «Сучасний стан та проблеми організації території під сади і виноградники».

Участь у круглому столі взяли студенти 5, 4 курсу та викладачі спеціальності «Геодезія та землеустрій», факультету водного господарства, будівництва та землеустрою.

Відкрив круглий стіл перший проректор  д.е.н., професор Яремко Ю.І., наголосив на тому, що круглий стіл – це  ефективний механізм розширення теоретичних знань, можливість дізнатись про перспективи проектів землеустрою щодо питань організації території під сади, виноградники.

В процесі обговорення проаналізували раціональність організації виробництва плодів, ягід та винограду. Розглянули рганізацію території садів і виноградників як одну з важливих складових раціональної організації садівництва і виноградарства, визначаючи ефективність використання землі, техніки і трудових ресурсів. Вона включає: 1)вибір земельних ділянок під плодові і ягідні культури та виноград; 2)розміщення гідромеліоративних споруд, господарських центрів і виробничих приміщень; 3) поділ території саду (виноградника) на квартали і розміщення захисних смуг і доріг; 4) розміщення порід і сортів плодоягідних культур і винограду по кварталах.

Учасники круглого столу мали можливість отримали інформацію про майбутні організаційні заходи в яких вони також зможуть прийняти участь  в рамках Проекту UHBDP.

 

   Учасники круглого столу висловлюють щиру подяку керівництву проекту UHBDP та його команді за підтримку у проведенні круглого столу!!! 

Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.