ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Екскурсія до АФ «Білозерський» Білозерського району Херсонської області

28 вересня 2017 року, в рамках Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP координатор проекта професор Аверчев О.В.) було проведено виїзне заняття студентів 3 курсу агрономічного факультету в АФ «Білозерський» Білозерського району Херсонської області з метою ознайомлення з процесом збирання урожаю насіннячкових плодових культур.

АФ «Білозерський» – це одне з найбільших на Півдні України спеціалізованих підприємств, яке займається вирощуванням і продажем фруктів і ягід: яблук, черешень, слив, персиків, абрикос, груш, полуниці, винограду. Також підприємство займається вирощуванням виноградних саджанців більше 30 столових і технічних сортів.

Під час цікавої екскурсії по території АФ «Білозерський», яку проводив головний агроном Статівка Юрій Вікторович, студенти змогли ознайомитись з історією створення підприємства, специфікою роботи та організацією виробництва. Також екскурсантам була представлена технологія збирання яблук сорту Супер Чиф.

Кращі з наших студентів зможуть віднайти собі місце виробничої практики в АФ «Білозерський» та в подальшому, після закінчення університету, своє місце роботи.

Дякуємо проекту UHPDP та керівництву підприємства АФ «Білозерський» за можливість ознайомлення з його роботою та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Фото на пам'ять про екскурсію територією АФ «Білозерський»

Під час ознайомлення з технологією збирання яблук сорту Супер Чиф

Головний агроном господарства Статівка Юрій Вікторович

Яблука сорту Супер Чиф

Автор: декан агрономічного факультету, доцент Мринський І.М