ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Екскурсія до томатопереробного підприємства заводу Південний групи компаній Агрофьюжн.

 Група компаній Агрофьюжн – це найбільший в Україні і один з найбільших в Європі виробник та експортер томатної пасти. Компанія вертикально інтегрована, вирощує томати і переробляє їх на своїх заводах у Миколаївській та Херсонській областях.

Агрофьюжн виробляє томатну пасту ТМ «Інагро», яка поставляється виробникам соків, соусів та кетчупів, відповідає вимогам законодавства і специфікацій всіх великих харчових мультинаціональних компаній.

Заводи Агрофьюжн забезпечені енергозберігаючим технологічним обладнанням для виробництва томатної пасти. Найсучасніші очисні споруди дозволяють оберігати навколишнє середовище та ощадливо використовувати природні ресурси, зокрема воду. Всі виробничі процеси на підприємствах автоматизовані і направлені на збереження якості сировини і готового продукту – томатного пюре і томатної пасти, розфасованої в спеціальну асептичну тару.

Під час цікавої екскурсії по території Південного заводу студенти змогли ознайомитись з його історією створення, специфікою роботи та організацією виробництва. Екскурсантам також була надана можливість продегустувати зразки томатної пасти, яка виявилась чудовою на смак.

Крім екскурсії по підприємству студенти також відвідали відділення «Гола Пристань» групи компаній Агрофьюжн, де змогли ознайомитись з механізованим збиранням томатів та елементами їх технології вирощування.

Кращі з наших студентів зможуть віднайти собі місце виробничої практики на заводі Південному або в одному з відділень групи компаній Агрофьюжн та в подальшому, після закінчення університету, своє місце роботи.

Дякуємо проекту UHPDP та керівництву групи компаній Агрофьюжн за можливість ознайомлення з роботою томатопереробного підприємства та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Фото на пам'ять про екскурсію територією заводу «Південний»

Під час ознайомлення з механізованим збиранням томатів на полі

Автор: Мринський Іван Миколайович – декан агрономічного факультету, доцент кафедри ботаніки та захисту рослин