ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття студентів ДВНЗ «ХДАУ».

22 вересня 2017 року студенти ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», відвідали комплекс «Зелені Хутори Таврії», що розташований між Херсоном і Голою Пристанню.

Метою візиту було ознайомлення з екологічними аспектами вирощування плодово-овочевої продукції, що практикується в «Зелених Хуторах Таврії» поряд з основним видом діяльності (зелений туризм) цього підприємства.

 

Виїзним заняттям було передбачено екскурсію по території «Зелених Хуторів Таврії», де студенти ознайомилися з технологіями вирощування посадкового матеріалу таких овочевих культур як перець, баклажан, гарбуз, редис та помідори.

Студенти на практиці, в польових умовах дізналися про перспективи та переваги вирощування екологічно чистої продукції без використання хімічної обробки.

За словами власника «Зелених Хуторів Таврії» О.Долинко, «вирощування екологічно чистої продукції ґрунтується на трьох основних принципах: здоров’я, екологія, турбота».

Студенти та викладачі ДВНЗ «ХДАУ» щиро вдячні Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), за підтримку в організації та проведенні навчально-практичних візитів до різних підприємств Херсонщини, що застосовують нові екологобезпечні технології вирощування продукції рослинництва.

Автор: доцент кафедри «Екології та сталого розвитку», к.е.н. Стратічук Н.В.