ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково-практична конференція «Практичні аспекти формування сталих землеволодінь та землекористувань при організації території плодоовочевих сівозмін».

13 вересня 2017 року відбулась конференція серед студентів та молодих вчених спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», за темою: «Практичні аспекти формування сталих землеволодінь та землекористувань при організації території плодоовочевих сівозмін»

Захід було організовано в рамках співпраці з Українським проектом бізнес розвитку плодоовочівництва UHBDP під  керівництвом, д.с.-г.н., професора, проректора з наукової роботи ХДАУ,  Аверчева О.В. координатора по роботі з проектом  UHBDP.

 

Відкрив конференцію перший проректор, д.е.н., професор Яремко Ю.І., який наголосив на актуальності проведення науково-практичних конференцій, які дають можливість студентам розширити знання, обмінятись думками, поглядами щодо сучасного стану організації території для формування сталих землеволодінь та землекористувань.

З привітальним словом звернулась до студентів  завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру к.е.н., доцент Дудяк Н.В. відмітивши актуальність та необхідність наукового обґрунтування щодо формування сталих землеволодінь і землекористувань при організації території плодоовочевих сівозмін.

Учасники конференції отримали інформацію про майбутні організаційні заходи в Херсонському ДАУ які відбудуться найближчим часом в рамках Проекту UHBDP.

В РЕЗУЛЬТАТІ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ БУЛИ ВІДМІЧЕНІ ВІД ПРОЕКТУ UHBDP СТУДЕНТИ В НОМІНАЦІЯХ:

За  найкраще наукове обґрунтування теми: Тамбовцева Валерія

За найкращу презентацію: Ступак Сергій

За  найкращу доповідь: Верлата Ірина

 Студенти та викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру висловлюють щиру подяку керівництву проекту UHBDP за підтримку у проведенні конференції!!!

Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.