ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне заняття студентів біолого – технологічного факультету до «Виноробне господарство князя П.Н. Трубецького» та на ППГ «Павлівські».

З метою підвищення практичного рівня знань студентів 1, 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» біолого – технологічного факультету 12 вересня за участі Українського бізнес – проекту розвитку плодоовочівництва UHBDP було проведено виїзне  заняття, яким було передбачено  екскурсію до «Виноробне господарство князя П.Н. Трубецького» яка занурила студентів в дивовижний світ виноробства. Студенти на власні очі  побачили  весь процес виробництва, ознайомитися з новітніми досягненнями виноробства і побачити сучасне обладнання від провідних європейських виробників. Екскурсовод провела нас в історичні підвали і розповіла історію «Виноробне господарства Князя П.Н. Трубецького» та показав всі цінні колекції вина. На свіжому повітрі ми зробили прогулянку по великих виноградних плантаціях, насолодилися чудовим видом на Дніпро і побачили як народжується виноград.

На ППГ «Павлівські» студенти ознайомилися з сучасними технологіями вирощування посадкового матеріалу сучасних сортів винограду, полуниці та малини, а також мали унікальну  можливість спілкування з провідними технологами господарства, які розповіли про перспективи та переваги ведення  сучасного органічного виробництва

Студенти та викладачі кафедри інженерії харчового виробництва висловлюють щиру подяку керівництву підприємству ППГ «Павлівські» та «Виноробне господарство князя П.Н. Трубецького» за приділену увагу та надану цікаву інформацію !!!

Автор: к.с.г.н., асистент Новікова Н.В.