ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Ознайомлення з організацією територій, вирощуванням, зберіганням та переробкою плодово-ягідної продукції на Виноробному господарстві Князя П.Н. Трубецького та приватному підсобному господарстві «Павлівські».

12 вересня 2017 року студенти Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет», мали змогу відвідати підприємства партнерів нашого університету - виноробне господарство князя П.Н. Трубецького та приватне підсобне господарство «Павлівські», які розташовані в Херсонській області, Бериславському районі, с. Веселе.

 

Учасники практичної підготовки 

Виїзним заняттям було передбачено екскурсію до «Виноробного господарства князя П.Н. Трубецького», яка занурила студентів в дивовижний світ виноробства. Студенти на власні очі побачили весь процес виробництва, ознайомитися з новітніми досягненнями та сучасною технологією виробництва вин, їх сортів. На власні очі побачили новітне професійне обладнанням лідера галузі Della Toffola.

 

Учасники практичної підготовки 

Особливу увагу привернув ємкісний парк – комплекс стальних резервуарів зі складними шаруватими стінками.

 

Учасники практичної підготовки 

Екскурсовод ознайомила з завершеною реконструкцією історичної будівлі, провела в історичні підвали, розповіла історію та показала всі цінні колекції вина.

 

Учасники практичної підготовки 

На свіжому повітрі студенти зробили прогулянку по великих виноградних плантаціях, насолодилися чудовим видом на Дніпро і побачили як народжується виноград.

 

Учасники практичної підготовки 

Не аби яке враження студенти отримали від відвідування ППГ «Павлівські» студенти ознайомилися з сучасними технологіями вирощування посадкового матеріалу сучасних сортів винограду, полуниці та малини, а також мали унікальну можливість спілкування з провідними технологами господарства, які розповіли про перспективи та переваги ведення сучасного органічного виробництва.

 

Учасники практичної підготовки 

Ознайомилися з організацією плодово-ягідного виробництва, з конструкціями сучасного комплексу теплиць та їх облаштуванням системою крапельного зрошення.

 

Учасники практичної підготовки 

Пройшла зустріч з директором Павлівські Михайло Михайлович, який розповів і пояснив, як відбувається вирощування винограду без хімічної обробки та останні досягнення в галузі органічного землеробства.

 

Учасники практичної підготовки 

Студенти та викладачі ДВНЗ «ХДАУ» вдячні Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), за можливість відвідування підприємств з новими технологіями, які застосовуються на Херсонщині.  

Автор: начальник відділу ІПКП Барсук Ю.В