Освітній ступінь «Молодший бакалавр»
2 курс
Перелік дисциплін вільного вибору (3 семестр)
1. Податки і податкова політика
2. Іноземна мова (бізнес-спрямування)
6. Організація і методика економічного аналізу
7. Історія бухгалтерського обліку
8. Облікова політика підприємства
Перелік дисциплін вільного вибору (4 семестр)
9. Професійна етика бухгалтера
2 курс
Перелік дисциплін вільного вибору (3 семестр)
1. Адвокатура та нотаріат України
4. Право інтелектуальної власності
9. Захист прав людини у Європейському суді з прав людини
Перелік дисциплін вільного вибору (4 семестр)
1. Менеджмент
2. Міжнародний суд ООН як засіб мирного вирішення спорів
4. Організація адвокатури та адвокатської діяльності
7. Судові системи та порівняльне судочинство
10. Захист інтересів у спорах з іноземним елементом у міжнародному комерційному арбітражі
11. Представництво інтересів громадян в судах та інших органах
2 курс
Перелік дисциплін вільного вибору (3 семестр)
1. Топографічне і землевпорядне креслення
2. Топографічне креслення та інженерна графіка
7. Комп'ютерна графіка в землеустрої
8. Основи інженерної та комп'ютерної графіки
9. Геоінформатика, інформатика й програмування
11. Оцінка земель та нерухомості
Перелік дисциплін вільного вибору (4 семестр)
1. Математична та комп'ютерна обробка геодезичних вимірювань
2. Статистичні методи в землеустрої
3. Математична обробка геодезичних вимірів
4. Основи геології і геоморфології
5. Ґрунтознавство з основами геоморфології
6. Ґрунтознавство з основами геоботаніки
7. Основи землеробства та рослинництва
8. Інженерна інфраструктура території
2 курс
Перелік дисциплін вільного вибору (3 семестр)
6. Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
8. Іноземна мова за професійним спрямуванням
9. Практичний курс англійської мови
Перелік дисциплін вільного вибору (4 семестр)
1. Екобезпечні технології в тваринництві
2. Добробут сільськогосподарських тварин
3. Технології утримання хижих тварин у неволі
5. Оцінка селекційних досягнень
6. Захист авторських прав на селекційні досягнення
7. Основи зберігання та пакування с.-г. продукції
8. Мікологічні основи переробки с.-г. продукції з основами зберігання і пакування
9. Технологія пакування с.-г. продукції
10. Радіобіологія
11. Біологічна безпека органічних продуктів
12. Проблеми стресу у промисловому тваринництві
13. Технологія відтворення тварин