ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Науково-видавнича діяльність

«Успіх особистості у цьому сторіччі буде залежати
від здатності добувати, оцінювати й
використовувати інформацію.»

Як орієнтуватися в неосяжному потоці інформації? Як самостійно знайти саме ту літературу, яка допоможе написати доповідь, наукову статтю, монографію, виступ або реферат? Сьогодні, як ніколи, для швидкої й правильної орієнтації в постійно зростаючому потоці інформації необхідний кваліфікований посередник. Цим посередником і виступає бібліографічна інформація

Підготовленні видання передаються с.-г. бібліотекам Херсонського територіального об’єднання з якими ми співпрацюємо, а також Національній науковій бібліотеці НААНУ - науково-методичному центру бібліотек с.-г. профілю та науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка - науково-методичному центру бібліотек ЗВО.

До уваги!
Бібліографічні посібники Ви можете, як переглянути в читальній залі, так і взяти для роботи додому друковану або електронну версію.

Або скористатися сервісною послугою «Електронна доставка документів» (ЕДД) та отримати список на Вашу електронну пошту. Для цього потрібно надіслати запит на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. наукової бібліотеки, вказавши ФІБ та факультет, кафедру або підрозділ та назву списку. Нагадуємо, що таким чином можна отримати будь-яку видавничу продукцію, створеною науковою бібліотекою.

Сьогодні науково-дослідна робота наукової бібліотеки зосереджується у Інформаційно-бібліографічному відділі та
акумулюється у розкритті 5-ти основних тем: