ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітальне слово проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності

Шановні гості!

Щиро радий вітати Вас на сайті Херсонського державного аграрно-економічного університету – одного з найстаріших закладів вищої освіти півдня України. Вже більше 100 років наш університет успішно здійснює науково-дослідну та навчально-виховну роботу, керуючись найкращими вітчизняними та світовими традиціями, сучасними принципами і новітніми тенденціями розвитку сфери освітніх послуг.

 

Пройшло багато десятиліть, змінювались генерації випускників, кожна з яких примножувала велич і славу Alma mater.

З року в рік університет підсилює свої лідерські позиції у сфері освіти, науки, культури та співробітництва з іноземними партнерами на вітчизняному та міжнародному рівнях.

Ми успішно запроваджуємо найоригінальніші способи викладання окремих курсів програм, запрошуємо практиків, які працюють у вітчизняних та міжнародних компаніях, пропонуємо майстер-класи, проєкти,  семінари, що проводяться висококваліфікованими експертами з бізнесу. Наші студенти займаються розробкою завдань в рамках проєктно-дослідницьких семінарів в інтерактивній атмосфері та за  багатопрофільними напрямками, можуть брати участь в міжнародних стажуваннях, а викладачі – підвищувати кваліфікацію за кордоном в рамках договорів про співпрацю. Наші зарубіжні партнери допомагають нам реалізувати європейський вектор освіти.

Мені приємно відзначити, що Херсонський державний аграрно-економічний університет сьогодні – це збереження та примноження кращих традицій аграрної та економічної освіти. Університет займає гідне місце в системі професійної освіти та вітчизняної науки та продовжує нарощувати науково-дослідний потенціал, рухається в напрямку розширення та зміцнення багатоаспектного міжнародного співробітництва.

Університет щороку розширює свою участь у міжнародних освітніх та наукових програмах, зовнішньоекономічній діяльності, збільшує можливість долучення викладачів, професорів, студентів до заходів міжнародних, міждержавних, зарубіжних організацій, фондів та ін. Херсонський державний аграрно-економічний університет співпрацює з багатьма вищими закладами світу та має низку діючих угод з різними іноземними університетами.

В епоху інформаційних технологій та інновацій університет здійснює підготовку нового покоління фахівців, формує прогресивний світогляд, загальнолюдські і професійні компетенції, що дозволяють випускникам бути лідерами практично в усіх напрямках аграрної та економічної діяльності. Завдяки творчій праці, вірності професійному обов'язку наш колектив стає причетним до створення славної історії своєї Батьківщини.

Ми пишаємося своїми випускниками, які успішно працюють не тільки на підприємствах АПК, а й в сферах державного управління, економіки, освіти, науки та культури.

Ми чекаємо в стінах нашого університету вступників, які прагнуть побудувати власну успішну кар’єру, а також будемо щиро раді співпрацювати з навчальними закладами як в Україні, так і за кордоном.