ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір студентів та аспірантів для участі в Онлайн школі EU Study Days-2024

EU Study Days – проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, який надає можливість дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Проєкт також сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Проєкт виконується ГО “Молодіжна альтернатива”, Львівським національним університетом імені Івана Франка, Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця.

Онлайн школа EU Study Days буде відбуватися з 19 лютого по 08 квітня 2024 року.

До участі у Онлайн школі EU Study Days запрошуються студенти магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання. Вік – до 25 років.

Під час навчання, учасники прослухають лекції від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України. Формат передбачає активні дискусії та живе спілкування, а учасники отримають знання про Євросоюз та відносини між Україною та ЄС.

Для участі у відборі потрібно заповнити заявку не пізніше 23:00, 11 лютого 2024 року.

Посилання на заявку: https://bit.ly/eustudydays_students_2024

 

Оголошення про набір на участь в Онлайн школі EU Study Days було опубліковане Представництвом ЄС в Україні за посиланням:

https://www.facebook.com/100064753443807/posts/pfbid028tz6.../

 

Детальніше на сторінці проєкту:

https://www.eustudydays.in.ua/2024/01/10/novyj-nabir-na-navchannya-v-onlajn-shkoli-eu-study-days-2024

А також на сторінках проєкту у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/EUStudyDays

https://www.instagram.com/eustudydays

Сектор міжнародних відносин – Бабенко С.В.