ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Академічна мобільність науковців ХДАЕУ

Науково-педагогічні працівники університету, минулого тижня,  мали змогу стати учасниками ряду заходів. А саме приєдналися  до прослуховування лекції, професора Теодора Фока (Університет Нойбранденбурга, Німеччина)  «Глобальні інвестиційні тенденції з точки зору європейських громад – можливості та виклики для управління та консалтингу» в рамках проєкту APD - Німецько-український агрополітичний діалог для підвищення знань з дорадництва.

 

Наступним заходом був  онлайн мітап за темою «Аквакультура: Кращі агропрактики», організований Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) в рамках реалізації проєкту «Кращі агропрактики для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП)». Програма продовжує серію неформальних онлайн зустрічей з кращих практик у плодоовочевому секторі, секторі тваринництва, аквакультури, птахівництва, кондитерської та крафтової продукції. Проект реалізується Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

 

Лекцій, були добре організовані та змістовні. Було дано дуже багато корисної та різностороньо направленої інформації.

В свою чергу, проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчев Олександр Володимирович, професор, наголошує що такі заходи  надають можливість науково-педагогічним працівникам та здобувачам вищої освіти навчатися новітнім технологіям, впроваджувати ноу-хау та  розробки, ділитися своїми знаннями та переймати успішний досвід від інших спеціалістів.

Дякуємо за такі цікаві, змістовні курси!

Автор: Піскун Єлизавета (20.12.2021)