Вакансії МХП для здобувачів та випускників біолого-технологічного факультету
МХП — міжнародна компанія у сфері харчових та агро технологій, яка об’єднує понад 26 тисяч співробітників та понад 40 підприємствах у 17 регіонах України та близько 4 тисяч співробітників за кордоном.
Бренди: «Наша Ряба», «Наша Ряба Апетитна», «Бащинський», «Легко!», Kurator, «Секрети Шефа».
У сьогоднішній геополітичній ситуації МХП діє за принципом business as usual. Підприємства компанії працюють в штатному режимі, а масштабні інноваційні проєкти стартують за планом.
МХП розширює команду і пропонує вакансії для профі, які зацікавлені в унікальних для України проєктах у різних сферах.
1. Фахівець із стандартизації, сертифікації та якості
Місце роботи: м. Миронівка, Обухівський р-н, Київська область.
Заробітна плата: 25 000 ₴.
Обов’язки:
- Впровадження i підтримка ІСУ, що впроваджена на підприємстві з метою виготовлення якісної та безпечної продукції, згідно стандартів харчової безкпеки НАССР та BRC.
- Надання підтверджуючої інформації (в т.ч. на вимогу споживача), заповнення опитувальних анкет щодо потужностей підприємства, існуючої ICУ, для забезпечення достовірною інформацією згідно запитів управляючої компанії чи перевіряючих органів.
- Проведення аудиторської перевірки діяльності ICУ, впровадженої на підприємстві, в структурних підрозділах підприємства з метою своєчасного усунення невідповідностей та впровадження коригувальних дій згідно стандартів харчової безпеки.
- Виконання вимог пререквізитних програм (гігієна персоналу, санітарні вимоги, боротьба з шкідниками, фізичні та хімічні ризики) та доносити їх до працівників для забезпечення дотримання даних дисциплін на виробництві.
Вимоги:
- Знання та робота з стандартами НАССР та BRC;
- Знання системи державного нагляду, міжвідомчого i відомчого контролю за якістю продукції;
- Знання систем, методів i засобів технічного контролю за якістю;
- Досвід проведення сертифікації продукції (робіт, послуг);
- Знання порядку пред’явлення i розгляду рекламацій по якості сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів i готової продукції.
Пропонується:
- Команда однодумців;
- Вдосконалення кожного дня у власному центрі розвитку співробітників;
- Можливість доєднатись до унікальних проєктів, яким немає аналогів в Україні;
- Офіційна та конкурентна заробітна плата за всіма нормами Трудового кодексу України;
- Користування послугами корпоративного психолога;
- Зручний корпоративний трансфер довезе тебе до та від місця роботи.
2. Технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва (Цех тех. фабрикатів)
Місце роботи: м. Ладижин, Гайсинський р-н, Вінницька область.
Заробітна плата: 37 100 ₴ (При співбесіді)
Обов’язки:
- Розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- Оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- Перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- Забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів;
- Розробка технологічної документації;
- Розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- Контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
- Ведення звітної документації.
Вимоги:
- Знання хімічних процесів у харчових/кормових продуктах;
- Знання загальних відомостей про харчові/кормові добавки, антиоксиданти, консерванти;
- Вища/не повна вища профільна освіта;
- Впевнений користувач ПК;
- Вміння працювати в команді;
- Прагнеш до саморозвитку;
- Цілеспрямований (а);
- Відповідальний (а);
- Уважний (а);
- Комунікабельний (а)
Пропонується:
- Команда однодумців;
- Вдосконалення кожного дня у власному центрі розвитку співробітників;
- Можливість доєднатись до унікальних проєктів, яким немає аналогів в Україні;
- Офіційна та конкурентна заробітна плата за всіма нормами Трудового кодексу України;
- Користування послугами корпоративного психолога;
- Зручний корпоративний трансфер довезе тебе до та від місця роботи.
3. Технолог харчового виробництва
Місце роботи: м. Вешневе, Бучанський р-н, Київська область.
Заробітна плата: 30 000 — 35 000 ₴
Обов’язки:
- Відповідальність за впровадження та дотримання технології виробництва кулінарної продукції;
- Розробка технологічної документації (тех карти, специфікації, тощо.);
- Проведення навчання лінійного персоналу.
Вимоги:
- Профільна вища освіта;
- Релевантний досвід роботи від 1 року;
- Орієнтація в процесах виробництва;
- Знання в технологіях виробництва продуктів різного ступеню готовності;
- Знання основних санітарних вимог;
- Вміння створювати технологічні та калькуляційні картки;
- Вміння прораховувати показники ХЕЦ (буде плюсом);
- Володіння Англійською мовою на базовому рівні.
Пропонується:
- Команда однодумців;
- Вдосконалення кожного дня у власному центрі розвитку співробітників;
- Можливість доєднатись до унікальних проєктів, яким немає аналогів в Україні;
- Офіційна та конкурентна заробітна плата за всіма нормами Трудового кодексу України;
- Користування послугами корпоративного психолога;
- Зручний корпоративний трансфер довезе тебе до та від місця роботи;
- Корпоративний спортзал, стоматологічний та медичний кабінети доступні для тебе в межах центрального офісу. А також багато інших речей, покликаних турбуватися про твій комфорт та здоров’я.
Якщо Вас зацікавила одна із вакансій, просимо своє резюме надсилати на електронну адресу Центру кар’єри ХДАЕУ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..