ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вакансії МХП для здобувачів та випускників біолого-технологічного факультету

  

МХП — міжнародна компанія у сфері харчових та агро технологій, яка об’єднує понад 26 тисяч співробітників та понад 40 підприємствах у 17 регіонах України та близько 4 тисяч співробітників за кордоном.

Бренди: «Наша Ряба», «Наша Ряба Апетитна», «Бащинський», «Легко!», Kurator, «Секрети Шефа».

У сьогоднішній геополітичній ситуації МХП діє за принципом business as usual. Підприємства компанії працюють в штатному режимі, а масштабні інноваційні проєкти стартують за планом.

МХП розширює команду і пропонує вакансії для профі, які зацікавлені в унікальних для України проєктах у різних сферах.

 

1. Фахівець із стандартизації, сертифікації та якості

Місце роботи: м. Миронівка, Обухівський р-н, Київська область.

Заробітна плата: 25 000 ₴.

Обов’язки:

  • Впровадження i підтримка ІСУ, що впроваджена на підприємстві з метою виготовлення якісної та безпечної продукції, згідно стандартів харчової безкпеки НАССР та BRC.
  • Надання підтверджуючої інформації (в т.ч. на вимогу споживача), заповнення опитувальних анкет щодо потужностей підприємства, існуючої ICУ, для забезпечення достовірною інформацією згідно запитів управляючої компанії чи перевіряючих органів.
  • Проведення аудиторської перевірки діяльності ICУ, впровадженої на підприємстві, в структурних підрозділах підприємства з метою своєчасного усунення невідповідностей та впровадження коригувальних дій згідно стандартів харчової безпеки.
  • Виконання вимог пререквізитних програм (гігієна персоналу, санітарні вимоги, боротьба з шкідниками, фізичні та хімічні ризики) та доносити їх до працівників для забезпечення дотримання даних дисциплін на виробництві.

Вимоги:

  • Знання та робота з стандартами НАССР та BRC;
  • Знання системи державного нагляду, міжвідомчого i відомчого контролю за якістю продукції;
  • Знання систем, методів i засобів технічного контролю за якістю;
  • Досвід проведення сертифікації продукції (робіт, послуг);
  • Знання порядку пред’явлення i розгляду рекламацій по якості сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів i готової продукції.

Пропонується:

  • Команда однодумців;
  • Вдосконалення кожного дня у власному центрі розвитку співробітників;
  • Можливість доєднатись до унікальних проєктів, яким немає аналогів в Україні;
  • Офіційна та конкурентна заробітна плата за всіма нормами Трудового кодексу України;
  • Користування послугами корпоративного психолога;
  • Зручний корпоративний трансфер довезе тебе до та від місця роботи.

 

2. Технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва (Цех тех. фабрикатів)

Місце роботи: м. Ладижин, Гайсинський р-н, Вінницька область.

Заробітна плата: 37 100 ₴ (При співбесіді)

Обов’язки:

  • Розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
  • Оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
  • Перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
  • Забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів;
  • Розробка технологічної документації;
  • Розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
  • Контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
  • Ведення звітної документації.

Вимоги:

  • Знання хімічних процесів у харчових/кормових продуктах;
  • Знання загальних відомостей про харчові/кормові добавки, антиоксиданти, консерванти;
  • Вища/не повна вища профільна освіта;
  • Впевнений користувач ПК;
  • Вміння працювати в команді;
  • Прагнеш до саморозвитку;
  • Цілеспрямований (а);
  • Відповідальний (а);
  • Уважний (а);
  • Комунікабельний (а)

Пропонується:

  • Команда однодумців;
  • Вдосконалення кожного дня у власному центрі розвитку співробітників;
  • Можливість доєднатись до унікальних проєктів, яким немає аналогів в Україні;
  • Офіційна та конкурентна заробітна плата за всіма нормами Трудового кодексу України;
  • Користування послугами корпоративного психолога;
  • Зручний корпоративний трансфер довезе тебе до та від місця роботи.

 

3. Технолог харчового виробництва

Місце роботи: м. Вешневе, Бучанський р-н, Київська область.

Заробітна плата: 30 000 — 35 000 ₴

Обов’язки:

  • Відповідальність за впровадження та дотримання технології виробництва кулінарної продукції;
  • Розробка технологічної документації (тех карти, специфікації, тощо.);
  • Проведення навчання лінійного персоналу.

Вимоги:

  • Профільна вища освіта;
  • Релевантний досвід роботи від 1 року;
  • Орієнтація в процесах виробництва;
  • Знання в технологіях виробництва продуктів різного ступеню готовності;
  • Знання основних санітарних вимог;
  • Вміння створювати технологічні та калькуляційні картки;
  • Вміння прораховувати показники ХЕЦ (буде плюсом);
  • Володіння Англійською мовою на базовому рівні.

Пропонується:

  • Команда однодумців;
  • Вдосконалення кожного дня у власному центрі розвитку співробітників;
  • Можливість доєднатись до унікальних проєктів, яким немає аналогів в Україні;
  • Офіційна та конкурентна заробітна плата за всіма нормами Трудового кодексу України;
  • Користування послугами корпоративного психолога;
  • Зручний корпоративний трансфер довезе тебе до та від місця роботи;
  • Корпоративний спортзал, стоматологічний та медичний кабінети доступні для тебе в межах центрального офісу. А також багато інших речей, покликаних турбуватися про твій комфорт та здоров’я.

 

Якщо Вас зацікавила одна із вакансій, просимо своє резюме надсилати на електронну адресу Центру кар’єри ХДАЕУ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..