ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Літнє оплачуване стажування для студентів та випускників у міжнародній компанії EMBARK

Літнє дозвілля – це не лише пікніки та прогулянки, ніжне сонечко у парку та зустрічі з друзями. Це також вдосталь вільного часу, частину з якого хочеться присвятити своєму розвитку. Студенти часто шукають роботу на літо, щоб застосувати на практиці знання, отримані в університеті. Це розумний підхід, що допоможе в майбутньому сформувати своє перше CV і знайти роботу мрії.

EMBARK 2024 – це програма стажування для студентів і нещодавніх випускників у польовій структурі відділу продажів від компанії «Філіп Морріс» в Україні. Інтерни зможуть всього за одне літо опанувати нову професію та у разі успішного проходження програми отримати запрошення на роботу.

«Для “Філіп Морріс” в Україні відділ продажів є одним із найбільш динамічних, тому EMBARK є каталізатором успішної кар’єри в комерційній функції», – наголошують у компанії.

Разом із колегами учасники програми відвідуватимуть точки продажів, вирішуватимуть реальні бізнес-завдання у «полях» та отримають досвід взаємодії з партнерами компанії. Враховуючи специфіку роботи, компанія подбала про корпоративні авто, які закріплені за польовими співробітниками – керівниками майбутніх стажерів.

За 3 місяці учасники:

  • дізнаються як працює відділ продажів лідера галузі та чим відрізняють канали збуту один від одного;
  • «прокачають» свої навички переговорів і спілкування;
  • отримають фундаментальні знання про повний цикл продажів;
  • зануряться в корпоративну культуру міжнародної компанії.

Хто може взяти участь?

Студенти 4–6 курсів університету або випускники 2022-2023 р., що мають мотивацію та бажання побудувати кар’єру в міжнародній компанії.

Буде плюсом, але не обовʼязково: водійські права категорії В і знання англійської мови.

Географія програми – Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Ужгород, Мукачево, Миколаїв, Кривий Ріг, Запоріжжя, Черкаси, Кропивницький, Вінниця, Рівне, Тернопіль, Луцьк, Чернігів, Біла Церква.

Чи потрібний досвід роботи для участі у програмі?

Керівниця із залучення талантів «Філіп Морріс Україна» Людмила Андреєва говорить: «Ми готові наймати кандидатів без досвіду, адже у нас є чимало альтернативних методів оцінювання талантів, за якими ми визначаємо потенціал кожного. Наш процес відбору комплексний: онлайн-тестування допомагає оцінити здібності кандидата, а центр оцінювання дозволяє познайомитись на ділі та побачити наявні компетенції під час виконання кейсів та інтерв’ю».

На програми стажування компанія залучає перспективну молодь, щоб надати їй можливість розвиватись, отримувати практичні знання та будувати кар’єру в компанії ще під час навчання в університеті. Як показує практика, сьогодні інтерни стають співробітниками, а в майбутньому – керівниками «Філіп Морріс Україна».

Embark – це можливість навчатись у професіоналів напрямку комерції та розпочати кар’єру в компанії, що є лідером галузі. Для цього потрібно бути ініціативним і відкритим до нових можливостей, мати бажання навчатись і розвиватись.

Як потрапити на стажування?

– Відправити до 15 травня своє резюме на електронну адресу Центру кар’єри ХДАЕУ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

– Скласти онлайн-тест здібностей.

– Пройти центр оцінювання та співбесіду.