ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Школа аграрного лідера працює он-лайн

У період дистанційного навчання здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету активно приймають участь в освітніх та професійно-практичних заходах, організованих  університетом.

Роботу Школи аграрного лідера 04.11.2020 р. з привітальним словом відкрила завідувач кафедри загальноекономічної підготовки Наталія Аверчева.

 

У межах роботи Школи здобувачі мали можливість он-лайн брати участь у засіданні круглого столу: «Формування ефективного іміджу лідера». Директорка Креативного агентства «Ідея фікс» Марина Гордієнко ділилася власним досвідом щодо формування особистісного іміджу лідера та надала практичні рекомендації слухачам, яких переконала, що імідж лідера є поняттям більш містким, ніж здається на перший погляд. Учасники дізналися, що під поняттям «імідж» мається на увазі сукупність зовнішніх ефектів - одяг і зовнішність людини. Але якщо формувати власний імідж лідера, то потрібно виховувати у собі сильні внутрішні якості та корисні звички, враховувати поведінку і певну манеру спілкування з людьми. 

 

Учасники Школи аграрного лідера отримали нові знання та позитивні враження.

Дякуємо Марині Гордієнко за цінні практичні рекомендації та участь у Школі аграрного лідера! Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Автори: ст. викладач кафедри економіки та фінансів Алла Карнаушенко та доцент кафедри економіки та фінансів Людмила Бойко (05.11.2020).