ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

У Школі аграрного лідера відбулась зустріч з Лазером Петром Нарцисовичем

12 квітня у Школі аграрного лідера відбулась зустріч з Лазером Петром Нарцисовичем – президентом НВФ «Дріада», кандидатом сільськогосподарських наук, професором, заслуженим працівником освіти України, почесним працівником Державного Агентства водних ресурсів України, академіком Міжнародної академії менеджменту (Республіка Сербія).

На зустрічі обговорювалась тематична лекція: «Як «розмовляти» з соняшником?». Учасниками Школи стали студенти агрономічного факультету та викладачі – учасники Проекту UHBDP.

Відкриваючи захід з вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Юрій Кирилов, який зазначив, що Школа аграрного лідера кожного разу запрошує визначних та почесних людей, які представляють сільськогосподарське виробництво України, та мають можливість поділитися із присутніми секретами свого успіху на виробничій ниві.

Цього разу розмова йшла про соняшник – символ Сонця, праці й достатку, сили і добробуту, який в теперішній час однією з провідних сільськогосподарських культу на ланах України.

Петро Нарцисович поділився з присутніми особливостями біології та фізіології соняшнику, секретами вирощування цієї культури та звернув увагу присутніх на елементи агротехніки, які мають особливе значення при вирощуванні соняшнику.

Наприкінці зустрічі учасники Школи мали змогу задати питання та отримати змістовні відповіді на них.

Чекаємо на нові зустрічі з цікавими спікерами в рамках роботи Школи аграрного лідера Херсонського державного аграрного університета.

Автор: Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина