ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Мотиваційний семінар у Школі аграрного лідера.

16 березня у Школі аграрного лідера відбувся семінар на тему «Масштаб особистості. Чи як досягти того, про що мрієш» спікером якого був Андрій Руденко - громадський діяч, автор книг та програм у сфері мотивації, особистісного розвитку, ораторської майстерності, тайм-менеджменту і сімейних відносин.

 

Студенти мали можливість почути відповіді на такі питання: де знайти мотивацію для досягнення особистих цілей, як подолати свої страхи та обмеження, як побороти невпевненність у своїх силах при реалізації запланованого?

Спікер зазначив, що масштаб діяльності - це не тільки кількісна величина, але і якісна характеристика предметної області, яку людина охоплює своїми активними діями. Одна людина щодня виконує роботу і не хоче замислюватися про проблеми, які виходять за рамки. Коли в цьому виникає необхідність, людина зазвичай звертається за допомогою до керівника. Інший, навпаки, освоївши свою ділянку відповідальності, іноді навіть не в повній мірі, починає цікавитися іншими питаннями.

Масштаб особистості також це вся сукупність тих психологічних якостей, які визначають характеристики вибору завдання, процесу її рішення і, таким чином, діяльність спеціаліста того чи іншого рівня. Визначається масштаб цілями, які ставить людина, і результатами, яких він досягає.

Підбиваючи підсумки семінара спікер надав студентам поради, як віднайти свою мотивацію – це завжди мати чітку мету, шукайте мету, виконуйте низку дій, які допоможуть досягти успіху, беріть на себе відповідальність за власні дії і завжди пам'ятайте для чого ви це робите.

Автор: Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина