ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Харчовик-науковець» з гостьовою доповіддю. Тема засідання: «Канікули: оздоровлення і змістовне дозвілля.»

29.11.2023 р. відбулося засідання наукового гуртку «Харчовик-науковець». Змістовну гостьову доповідь надала здобувачка освіти за спеціальністю 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза - Ксенія Літвінова за темою: Користь меду і традиції, пов’язані з ним. І була корисна доповідь від здобувачки освіти за спеціальністю 181 Харчові технології – Лариси Ланевич за темою: Цукерки функціонального призначення.

Учасники наукового гуртка Харчовик-науковець  сподіваються, що їх думки і рекомендації, які вони науково обгрунтували, допоможуть організувати здорове і смачне харчування під час канікул.  

Модератором засідання на платформі ZOOM був здобувач освіти спеціальності 181 - Григорій Проценко.  

Учасники наукового гуртка висловлюють щиру вдячність Університету за цьогорічну можливість  розвивати та створювати себе як професіоналів.

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2024 роком!  Нехай збуваються бажання, а улюблена робота і  навчання приносить задоволення, нові знання і звершення.

Підготувала: Ольга Сумська, к.т.н., доцент, науковий керівник гуртка «Харчовик-науковець»