ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему «Забій та первинна переробка сільськогосподарських тварин».

Відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха на тему «Забій та первинна переробка сільськогосподарських тварин». Було заслухано доповідь здобувача вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Лазарєва Гліба. Учасники гуртка мали змогу обговорити вимоги до клеймування туш та ознайомилися із основними вимогами Інструкції по клеймуванню.

Дякуємо учасникам гуртка за активну участь та запрошуємо до подальшої роботи!

Автори: керівники гуртка, доцент Геннадій КАРАЩУК, старший викладач Світлана УШАКОВА