ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Виробництво м’ясних продуктів з яловичини»

У плановому засіданні студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г.Пелиха прийняли участь здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва М’ясникевич Наталія, Лазарєв Гліб та здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання Вишняк Наталія.

Здобувачами були висвітлені питання підвищення продуктивності м’ясних порід великої рогатої худоби. Розглянули структуру м’ясних порід в Україні. Особливу увагу доповідачі звернули на харчову цінність та кулінарні властивості великошматкових напівфабрикатів із яловичини тощо. За підсумком доповідей на засіданні студентського наукового гуртка були сформовані рекомендації щодо участі здобувачів у Всеукраїнській конференції молодих вчених з міжнародною участю.

Дякуємо учасникам гуртка за активну участь та запрошуємо до подальшої роботи!

Автори: керівники гуртка, доцент Геннадій КАРАЩУК, старший викладач Світлана УШАКОВА