ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково-дослідна робота здобувачів вищої освіти в галузі кінології на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва

28 жовтня 2021 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету була проведена щорічна V Студентська навчально-предметна конференція “Сучасне біорізноманіття порід собак в Україні”.

Учасниками стали здобувачі вищої освіти ОС «Молодший бакалавр» першого року навчання та «Бакалавр» другого та четвертого років навчання денної форми, спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Конференцію відкрили т.в.о. декана біолого- технологічного факультету, доцент Наталія Корбич; завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва доцент Олена Ведмеденко; помічник декана з наукової роботи і міжнародної діяльності доцент
Наталія ПАПАКІНА.

 

У роботі конференції прийняв участь експерт - кінолог по породам собак мисливського напрямку Вадим КОВТУН, який ознайомив учасників з особливостями розведення та використання мисливських собак в умовах Херсонської області.

 

 

Здобувач вищої освіти четвертого року навчання денної форми зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Олександр ГРЕЧУХА поділився з учасниками конференції своїм досвідом роботи воєнного кінолога, визначив особливості використання собак у службовому собаківництва.


Здобувачі вищої освіти ОС «Бакалавр» та «Молодший бакалавр» другого та четвертого років навчання денної форми зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» підготували цікаві доповіді та видовищні презентації в межах теми конференції.

Дякуємо учасникам конференції за професійний та креативний підхід і змістовні доповіді!

Автор: доцент Соболь О.М., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (01.11.2021)