ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота наукового гуртка здобувачів вищої освіти на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва

11 листопада 2021 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва відбулось засідання студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва». У роботі наукового гуртка прийняли участь здобувачі вищої освіти біолого-технологічного факультету денної форми навчання спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

У зв’язку із актуалізацією вимог гуманного поводження як з дикими, так і з домашніми тваринами, темою проведення засідання було обрано «Моральні засади гуманізації утримання та лікування тварин».

 

До роботи гуртка долучилася керівник ГО «Зоозахист Херсонщини» Юлія КОНОВАЛЬЧУК, яка обговорила з присутніми особливості та проблеми розвитку зоозахисного руху Херсонської області, причини виникнення критичної ситуації щодо безпритульних собак та кішок, проявів жорстокості щодо тварин.

 

Здобувачі вищої освіти Альона Безкровна, Аліна Долженко та Олександра Кузьменко підготували цікаві та змістовні доповіді, в яких висвітлили теоретичне підґрунтя підходів щодо гуманізації утримання та лікування тварин.

 

Дякуємо нашим доповідачам та присутнім за активну участь, небайдужість до питань запобігання проявів жорстокості до тварин та творчій підхід до цієї проблематики!

Автор: доцент Соболь О.М., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (12.11.2021)