ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Збори щодо участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

У рамках гуртка «Харчовик - науковець» дистанційно відбулось обговорення відбору наукових робіт здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Харчові технології» для участі у ІІ турі Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні» та «Харчові технології».

Зазначимо, що до розгляду було представлено чотири роботи, серед яких направлені дві:

1. Третьяков Олег Віталійович «Раціональне використання сировини у виробництві варених ковбас з включенням натурального гуміарабіку». (науковий керівник кандидат технічних наук, старший викладач Воєвода Н.В.) - Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»;

2. Бариляк Олена Вячеславівна «Удосконалення технології приготування вафельних трубочок з фруктовою начинкою за рахунок використання безглютенової сировини» (науковий керівник кандидат сільськогосподарських наук, доцент Новікова Н.В.) Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт «Харчові технології».

Вітаємо учасників ІІ етапу конкурсів!