ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

12.12.2019 р. Студентська навчально-предметна конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку птахівництва в Україні та світі»

Бізнес у галузі птахівництва не може бути успішним без освічених  фахівців. Нові ідеї та тенденції розвитку галузі птахівництва демонстрували здобувачі біолого-технологічного факультету Аграрного університету в тижневому дайджесті олімпіад і конференцій.

На кафедрі технології виробництва продукції тваринництва за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» відбулась студентська навчально-предметна конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку птахівництва в Україні та світі», де свої знання та нові тенденції розвитку птахівництва демонстрували здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання.

Захід відкрила декан біолого-технологічного факультету Ірина Балабанова. Вона побажала усім учасникам плідної роботи конференції, щоб студенти відзначилися відмінними знаннями з дисципліни та розкрили нові технології сучасного ведення галузі птахівництва.

До привітань приєдналися завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва Олена Ведмеденко та доцент кафедри Оксана Любенко. Конференція відбулась жваво та насичено. Студенти дивували цікавими доповідями такими як: «Топ - 5 найдорожчих курей у світі», «Кури, які несуть голубі яйця», «Цінність перепелиних яєць» і ще багато чого цікавого.

 

За результатами анкетування було визначено переможців у таких номінаціях: «Найкраща доповідь» І місце - Микита Волокітін, ІІ місце - Валерія Гудима, ІІІ місце - Валерія Рєзнік; «Найкраща презентація» - Іван Данилів.

Учасники конференції отримали знання та досвід із новітніх тенденцій у галузі птахівництва, а також вміння працювати із аудиторією та висловлювати й відстоювати свою наукову думку.

Автори: доцент Любенко О.І., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (12.12.2019)