ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

11.12.2019 р. Студентський науковий гурток «Технолог з виробництва продукції тваринництва»: студентська олімпіада «Біохімія тварин: основи фізичної та колоїдної хімії»

Перший зимовий місяць - традиційно підсумковий: заліки, екзамени, державні іспити… А ще - цілком логічний сезон студентських олімпіад. Зокрема, на біолого-технологічному факультеті ХДАУ.

Днями свої знання, вміння та практичні навички за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» демонстрували здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». І простір для перевірки знань і талантів доказово засвідчив такий формат як студентська олімпіада. Тим більше, що тема була не з легкої дисципліни «Біохімія тварин: основи фізичної та колоїдної хімії» та наші студенти з успіхом пройшли і це випробування під керівництвом кандидата с.-г. наук, доцента кафедри інженерії харчового виробництва Людмили Петрівни Вогнівенко.

 

На доказ - ось ці результати оцінювання. Серед п’ятьох кращих - Гліб Лазерев (І місце); Альона Гуцол і Галина Калуцька (ІІ місце); Наталія М’ясникевич і Альона Піскунова (ІІІ місце).

 

Щиро радіємо успіхам переможців і зичимо їм брати нові вершини в наукових змаганнях не тільки в нашому університеті, а навіть на європейських обширах.

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (11.12.2019)