ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

28.11.2019 р. Студентський науковий гурток «Технолог з виробництва продукції тваринництва»: конференція з кінології на біолого - технологічному факультеті

28 листопада 2019 року для здобувачів вищої освіти 1, 3 та 4 років навчання біолого - технологічного факультету за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» було проведено ІІІ навчально - предметну студентську конференцію «Сучасне біорізноманіття порід собак в Україні». В роботі конференції прийняли участь представники кафедри технології виробництва продукції тваринництва, відділу з питань інтелектуальної власності та інновацій ХДАУ.

 

Конференція розпочалась з виступу проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності О.В. Аверчева.

З привітальним словом до учасників конференції звернувся В.С. Кістрін - власник провідного розплідника собак породи середньоазіатська вівчарка «Джанум».

Учасники конференції отримали змогу поспілкуватися з вихованцем розплідника - Гранд - Ханом, який є Чемпіоном України.

 

Здобувачі вищої освіти виступили з доповідями про найбільш розповсюджені породи собак, після чого журі конференції визначило найкращі та цікаві доповіді здобувачів вищої освіти: Овдієнко Ю.О., Красніцьку К.Т., Троянову А.Р., Плохенко Т.В.

 

 Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (28.11.2019)