ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія м’ясних продуктів»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім.академіка В.Г. Пелиха відбулось планове засідання гуртка «Технолог», на якому розглядалось питання технологій переробки м’ясної сировини. У засіданні прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 181 Харчові технології.

Здобувач вищої освіти четвертого року навчання Гомоюнов Даніїл виступив із доповіддю на тему «Технологія приготування фаршу». Було розкрито питання вхідного контролю сировини, технологічних етапів виготовлення якісного фаршу, технохімконтролю процесу виробництва та розглянуто машини і механізми, що використовуються для подрібнення сировини.

Гуртківці долучились до обговорення даної теми та запропонували різні методи поліпшення консистенції фаршів, їх органолептичних показників та способи подовження термінів зберігання даного продукту.

Підсумовуючи засідання, керівники та учасники студентського наукового гуртка «Технолог» підкреслили важливість удосконалення технологій переробки та зберігання м’яса і м’ясопродуктів у сучасних умовах.

Дякуємо учасникам гуртка за активну участь та запрошуємо до подальшої роботи!

Автори: керівники гуртка, доцент Геннадій КАРАЩУК, старший викладач Світлана УШАКОВА