ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Лютневе засідання наукового гуртку «Морфолог»

26 лютого під керівництвом асистента Овдієнко К.Т. на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П.Коваленка відбулося чергове засідання наукового гуртка «Морфолог» із здобувачами спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Тема засідання: «Історія розвитку вчення про еволюцію життя» та «Сучасний погляд на мутагенні фактори».

В рамках засідання розкриваються такі питання як вивчення антиеволюційних поглядів та додарвіністичного періоду біології, передумов створення та основних постулатів теорії еволюції Чарльза Дарвіна, основ сучасної синтетичної теорії еволюції.

Здобувачі зазначили, що еволюційна теорія є важливим елементом не тільки фундаментальної біологічної підготовки, – без її вивчення неможливо повноцінно сформувати філософсько-світоглядну позицію майбутнього фахівця ветеринарної медицини.

Поєднання практичного досвіду та теоретичних знань надає впевненості та зміцнює бажання до навчання, відкривають траєкторії найповнішої самореалізації. Розширений кругозір, поглиблення й деталізація критичного мислення здобувачів забезпечує вміння визначати найкращий шлях, що забезпечує, максимальну ефективність і успішність отримання результату з мінімальними витратами особистих чи командних ресурсів.

Бажаємо здобувачам професійного росту та з нетерпінням чекаємо на наступному засіданні!

Автор: асистент Овдієнко К.Т. ( 26.02.2024 р.)