ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

«Роботизовані системи доїння корів як складова частина сучасних тваринницьких комплексів» – чергова тематика засідання студентського наукового гуртка «Технолог»

Відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха, на якому розглядалось актуальне питання сьогодення -забезпечення населення якісною молочною продукцією. Учасники гуртка прийняли активну участь в обговоренні систем добровільного доїння корів із застосуванням робота-дояра.

У засіданні прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3-го та 4-го року навчання спеціальностей 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 181 Харчові технології.

Були заслухані доповіді здобувачів та проведена дискусія щодо актуальності запровадження сучасних роботизованих систем доїння в умовах  тваринницьких комплексів. Гуртківці долучилися до обговорення питання швидкості окупності подібного обладнання та його впливу на зменшення бактеріального обсіменіння молока, що призводить до покращення якості продукції та сприяє можливості реалізації молока-сировини за найбільш оптимальними цінами.

Підсумовуючи засідання, керівники та учасники студентського наукового гуртка «Технолог» підкреслили, що центри управління доїнням забезпечують високу гігієну доїння завдяки повністю автоматизованій попередній його підготовці.

Дякуємо учасникам гуртка за активну участь та запрошуємо до подальшої роботи!

Автори: керівники гуртка, доцент Геннадій КАРАЩУК, старший викладач Світлана УШАКОВА