ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства»

29 березня відбулось засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства». Згідно із затвердженим планом і в межах дисциплін була розглянута тема «Обліково-аналітичне забезпечення обліку, аналізу та контролю в умовах глобалізації інформаційних технологій».

Обліково-аналітичне забезпечення надає інформацію підприємству про внутрішнє та зовнішнє середовище для виконання підприємством своїх управлінських функцій. Інформаційні технології є важливою складовою ведення обліку, вони забезпечують спрощення здійснення бухгалтерського обліку, підвищення якості та оперативності даних при великих обсягах інформації та в результаті покращують роботу підприємства, збільшують його прибутковість. Автоматизовані програми обліку допомагають створювати різні види звітів для аналізу стану підприємства та здійснення поточного і стратегічного планування на їх основі.

До зустрічі були залучені здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти економічного факультету, які презентували цікаві та актуальні доповіді:

  • Ольга Ліштван «Облік інвестиційної нерухомості»;

  • Лопушенко Інна «Організація аудиту в банках України»;

  • Рощук Анастасія «Сутність комерційних банків»;

Автор: професор Пристемський О.С.