ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукове життя триває

Відбулася чергова жовтнева зустріч наукового гуртка «Землероб». Були заплановані та проведені виступи студентів ІІІ курсу агрономічного факультету 201 спеціальності. Так, цікавою була доповідь Біловецького Миколи на тему: «Біологія і технологія вирощування цибулі ріпчастої при краплинному зрошенні».

У своїй доповіді автор коротко проаналізував біологію культури, зупинився на технологічних аспектах її вирощування, дав відповіді по строках посіву озимої цибулі, гібридному складу тощо.

Наступною виступала Капрелова Аполлінарія з доповіддю на тему: «Використання гідропоніки та аеропоніки у закритому грунті». Треба відмітити цікаві факти в її доповіді – використання праобразів систем гідропоніки ще 1000 років тому ацтеками в Північній Америці, а також у висячих садах вавилонської цариці Семіраміди більш ніж 2000 років тому.

Аполлінарія розповіла про власний досвід створення вертикальних веж, де вона вирощувала і отримала два врожаю суниці.

Висловлюємо нашу традиційну подяку студентам, які підготувались і виступили на засіданні наукового гуртка «Землероб», всім, хто цікавився представленим матеріалом, задавав питання і бажаємо всім нам мирного неба над Україною.

Автор: доц. кафедри землеробства Шепель А.В.