ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково – навчальні системи – приклад введення сільськогосподарських ідей в розвиток галузі овочівництва

Науково – дослідна теплиця Херсонського державного аграрно – економічного університету продовжує свої цікаві ідеї втілювати в роботу. Тісна співпраці викладачів кафедри землеробства та здобувачів агрономічного факультету за обговореннями та впровадженнями новітніх технологій  вирощування зелених і малопоширених овочевих культур в системі закритого грунту показує свої відмінні результати.

Щоденна, кропітка праця та наукові знання вказують на сучасні підйоми та високі організаційні можливості отримання базових знань з питань агрономії та вивчення технологій  системи краплинного зрошення, мікродощування, аерозольного і внутрішньо – грунтового зрошення інтенсивності росту і розвитку різних груп і ботанічних родин овочевих культур.

Здобувачі агрономічного факультету, щоденно, мають змогу слідкувати за результатами приросту і вегетації сільськогосподарських культур в тепличному комплексі, вивчаючи температурний, повітряний та водний режими. Методика використання терморегулятора в умовах підвищеної чи зниженої температури, вчасне використання біостимуляторів та мікродобрив.

Знання, досвід співпраця – запорука отримання екологічно чистих і стабільних врожаїв овочевих культур захищеного грунту.

Автор: Сілецька О. В. (13.05.2021)