ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

6 квітня 2021 року відбулася студентська наукова конференція «Новітні технології в сільському господарстві»

6 квітня 2021 року у Херсонському державному аграрно-економічному університеті на кафедрі рослинництва та агроінженерії агрономічного факультету відбулася студентська наукова конференція «Новітні технології в сільському господарстві» відповідно до програми студентського наукового гуртка «Майстерня аграрія».

З привітальним словом до учасників конференції звернувся проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, профессор Аверчев Олександр Володимирович. Він звернув увагу здобувачив на новизну науково досдідних робіт.

Основними завданнями наукової студентської конференції було розкриття питання: напрямки новітніх технологій в сільському господарстві. Доповіді відбулися в режимі онлайн, їх представили здобувачі агрономічного, економічного факультетів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого, другого та третього року навчання. Після завершення виступів та їх обговорення, відповідальні за проведення конференції керівник гуртка к.с.-г. н. Василенко Н.Є. «Майстерня аграрія» та наукові керівники тем, підвели підсумки конференції. Було визначено найкращих здобувачів вищої освіти, побажали натхнення та успіхів у подальшій науковій роботі.

Призерам наукової студентської конференції «Новітні техногії в сільському господарстві» будуть вручені грамоти.

Навчання має бути цікавим, комфортним і приносити лише позитивні емоції. Бажаємо подальших успіхів на науковій ниві.

Автор: к.с.-г. наук Василенко Н.Є. (17.04.2021)