241 ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
Якісна оцінка освітньо-професійної програми
Оцінка процедури вибору освітніх компонент
Аналіз результатів опитування здобувачів, щодо якості викладання освітніх компонент
Результати опитування здобувачів 2020 – 2021 навчальний рік І семестр
Результати опитування здобувачів 2020 – 2021 навчальний рік ІІ семестр
Результати опитування здобувачів 2021 – 2022 навчальний рік І семестр
Результати опитування здобувачів 2022 – 2023 навчальний рік І семестр
Результати опитування здобувачів 2023 – 2024 навчальний рік І семестр
Оцінка якості освітніх послуг здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти
Якісна оцінка освітньо-професійної програми (другий (магістерський) рівень вищої освіти)