Освітній ступінь «Магістр»
015 Професійна освіта (Економіка)
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Торгівля та комерційна діяльність підприємств
5. Менеджмент інноваційної діяльності
6. Інноваційні ресторанні технології
8. Внутрішня звітність в управлінні підприємством
10. Організація складського обліку та інвентаризаційної роботи
11. Внутрішній аудит в державному секторі
12. Забезпечення участі громадськості у публічному управлінні
13. Імідж та репутація державних службовців
051 Економіка
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Торгівля та комерційна діяльність підприємств
5. Менеджмент інноваційної діяльності
6. Інноваційні ресторанні технології
8. Внутрішня звітність в управлінні підприємством
10. Організація складського обліку та інвентаризаційної роботи
11. Внутрішній аудит в державному секторі
12. Забезпечення участі громадськості у публічному управлінні
13. Імідж та репутація державних службовців
071 Облік і оподаткування
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Торгівля та комерційна діяльність підприємств
5. Менеджмент інноваційної діяльності
6. Інноваційні ресторанні технології
8. Внутрішня звітність в управлінні підприємством
10. Організація складського обліку та інвентаризаційної роботи
11. Внутрішній аудит в державному секторі
12. Забезпечення участі громадськості у публічному управлінні
13. Імідж та репутація державних службовців
073 Менеджмент
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Торгівля та комерційна діяльність підприємств
5. Менеджмент інноваційної діяльності
6. Інноваційні ресторанні технології
8. Внутрішня звітність в управлінні підприємством
10. Організація складського обліку та інвентаризаційної роботи
11. Внутрішній аудит в державному секторі
12. Забезпечення участі громадськості у публічному управлінні
13. Імідж та репутація державних службовців
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Торгівля та комерційна діяльність підприємств
5. Менеджмент інноваційної діяльності
6. Інноваційні ресторанні технології
8. Внутрішня звітність в управлінні підприємством
10. Організація складського обліку та інвентаризаційної роботи
11. Внутрішній аудит в державному секторі
12. Забезпечення участі громадськості у публічному управлінні
13. Імідж та репутація державних службовців
101 Екологія
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
1. Екологічні системи та технології
2. Аерокосмічні дослідження навколишнього середовища
181 Харчові технології
192 Будівництво та цивільна інженерія
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Реконструкція будівель та споруд
3. Розрахунок основ та фундаментів в складних умовах
4. Екологічні будівельні матеріали та технології
5. Оцінка технічного стану будівельних конструкцій та особливості їх обстеження
6. Інженерний супровід об’єктів будівництва та реконструкції
193 Геодезія та землеустрій
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
1. Інформаційні технології в наукових дослідженнях
3. Правовий процес в землеустрої
194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
1. Патентознавство та інтелектуальна власність
4. Експертиза гідротехнічних та водогосподарських проектів
201 Агрономія
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Інноваційні технології в овочівництві
3. Системи землеробства в контексті кліматичних змін
4. Удобрення с.-г. культур при краплинному зрошенні
6. Адаптивне плодоовочівництво та виноградарство
7. Біотехнологія малопоширених культур в рослинництві
8. Інноваційні технології в плодівництві
9. Захист овочевих культур від шкідливих організмів
10. Селекція та розсадництво плодово-ягідних культур
11. Захист рослин в органічному виробництві
14. С.-г. вірусологія та бактеріологія
15. Моніторинг шкідливих організмів у посівах с.-г. культур
16. Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки плодоовочевої і ягідної продукції
17. Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва
202 Захист і карантин рослин
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Інноваційні технології в овочівництві
3. Системи землеробства в контексті кліматичних змін
4. Удобрення с.-г. культур при краплинному зрошенні
6. Адаптивне плодоовочівництво та виноградарство
7. Біотехнологія малопоширених культур в рослинництві
8. Інноваційні технології в плодівництві
9. Захист овочевих культур від шкідливих організмів
10. Селекція та розсадництво плодово-ягідних культур
11. Захист рослин в органічному виробництві
14. С.-г. вірусологія та бактеріологія
15. Моніторинг шкідливих організмів у посівах с.-г. культур
16. Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки плодоовочевої і ягідної продукції
17. Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
1. Технологія переробки та зберігання с.-г. та харчової продукції
2. Первинна обробка с.-г. продукції
3. Технологічне обладнання переробних підприємств
4. Методи контролю продукції в галузі
5. Спеціалізоване м’ясне скотарство
206 Садово-паркове господарство
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
5. Тепличне господарство у СПГ виробництві
6. Нішеві культури в озелененні урбосередовищ
207 Водні біоресурси та аквакультура
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
1. Теорія еволюції гідробіонтів
2. Основи екологічної фізіології та біохімії
3. Основи моделювання в аквакультурі
4. Використання водних живих ресурсів
5. Сучасні методики в аквакультурі
6. Водне та рибогосподарське законодавство
7. Відтворення гідробіоресурсів
241 Готельно-ресторанна справа
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Торгівля та комерційна діяльність підприємств
5. Менеджмент інноваційної діяльності
6. Інноваційні ресторанні технології
8. Внутрішня звітність в управлінні підприємством
10. Організація складського обліку та інвентаризаційної роботи
11. Внутрішній аудит в державному секторі
12. Забезпечення участі громадськості у публічному управлінні
13. Імідж та репутація державних службовців
281 Публічне управління та адміністрування
Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)
2. Торгівля та комерційна діяльність підприємств
5. Менеджмент інноваційної діяльності
6. Інноваційні ресторанні технології
8. Внутрішня звітність в управлінні підприємством
10. Організація складського обліку та інвентаризаційної роботи
11. Внутрішній аудит в державному секторі
12. Забезпечення участі громадськості у публічному управлінні
13. Імідж та репутація державних службовців