Освітній ступінь «Магістр»
- Агроскаутинг у захисті рослин
- Актуальні проблеми комунікації
- Аспірантура як трамплин професійної кар'єри
- ГМО та нові харчові продукти
- Еколого-економічний контроль виробництва харчової продукції
- Іміджелогія ресторанного господарства
- Інноваційні бізнес-інкубатори в тваринництві
- Інноваційні технології харчових виробицтв
- Механізм захисту майнових прав
- Моделювання технологічних процесів у тваринництві
- Облікове забезпечення інтелектуальної власності у бізнесі
- Основи переробки продукції тваринництва у фермерських господарствах
- Особливості надання адміністративних послуг
- Особливості реалізації трудових правовідносин працівниками
- Проєктування архітектури і дизайну ландшафтів
- Технологія оформлення авторських прав, патентів
- Технологія успішного працевлаштування