ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Шановні науковці!

Американські Ради адмініструють нову програму "BridgeUSA Ukrainian Academic Fellows Program" ("BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів") та раді оголосити про відкриття анкети для участі в цій програмі.

"BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів" здійснюється за підтримки Офісу програм обміну приватного секторуБюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. BridgeUSA UAFPсприятиме розбудові взаємозв’язків між українськими та американськими викладачами та науковими працівниками з метою спільних досліджень, обміну педагогічним досвідом, розвитку навчальних курсів, а також публікування наукових праць.  

Довготерміновою ціллю проєкту “BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів” є допомога українським університетам у підготовці фахівців, критично необхідних для відбудови та відновлення країни, шляхом побудови міцної та продуктивної співпраці з інституціями вищої освіти США.

Програма передбачатиме візити для українських викладачів тривалістю 1 місяць  у приймаючі університети США. Викладачі та наукові працівники, що працюють в українських університетах у таких академічних галузях як сільськогосподарські технології, вирішення конфліктів та досліджень миру, інженерія, інформаційні технології, ментальне здоров’я, педагогіка, та містобудування зможуть взяти участь у програмі.

Детальнішу інформацію про програму, умови участі, критерії відбору, а також анкету та новини програми можна знайти на сайті Американських Рад: https://americancouncils.org.ua/programs/bridgeusa-uafp/

Кінцевий термін подання анкети — 29 грудня 2023 року.

Посилання на анкету для участі у конкурсі: 

https://ais.americancouncils.org/cgi-bin/WebObjects/AIR.woa/wa/login?brand=BridgeUSAUAFP