ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Увага! Нові вебінари про використання ресурсів платформи Research4Life!

З метою популяризації серед українських користувачів платформи Research4Life та ознайомлення з можливостями, які вона відкриває для дослідників, Державною науково-технічною бібліотекою України (далі – ДНТБ України) спільно з фахівцями проєкту Research4Life підготовлено серію вебінарів українською мовою, які відбудуться з 31 жовтня по 6 листопада 2023 року.

Вебінари пройдуть на платформі Zoom, а також транслюватимуться на каналі ДНТБ України в YouTube, де після їх проведення будуть доступні для  перегляду в записі.

Тема: Знайомство з Research4Life: початок використання.

31 жовтня 2023 року, початок – о 12 год.

Опис: Учасникам буде представлена загальна інформація про Research4Life: які критерії участі в проєкті для країн та організацій, як відбувається процес реєстрації установи та отримання доступу до електронних ресурсів працівникам установи, розглядатиметься політика використання доступу та ресурси, які доступні користувачам, яка інформація доступна на сайті Research4Life, та які є інструменти для вирішення технічних проблем. Також буде висвітлено участь України в проєкті Research4Life.

Реєстраційна форма за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZmeCyhFG9O6laRFUgCI7_SYSUIJeJhv9pYl78Lg_MDZfU_A/viewform

Тема: Знайомство з Research4Life: Єдиний контент-портал.

2 листопада 2023 року, початок – о 12 год.

Опис: Під час вебінару учасники дізнаються більше про Єдиний контент- портал Research4Life та особливості пошуку необхідної інформації (меню Collections, Content меню, Hamburger меню), як ефективно користуватися порталом Research4Life.

Реєстраційна форма за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyyeWqqryuHzKWmpEJxlNHwQIB8T2u7xIzvyzGGs5PjwkahQ/viewform

Тема: Знайомство з Research4Life: ефективний пошук у колекціях.

6 листопада 2023 року, початок – о 12 год.

Опис: На вебінарі йтиметься про два інструменти Summon та Google Scholar, які можна використовувати для ефективного пошуку в колекціях Research4Life.

Реєстраційна форма за посиланням: https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSdYmo7n8uuwRRwtMHPne9LDpuIUtFSdYnzE2n7Ps7Tq9rp5Kw/formResponse