ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Надходження періодики квітень – травень 2023

Електронне видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 16, 2023, квітень

У випуску видання ЮРИСТ&ЗАКОН – про операції з об'єктами нерухомого майна.

Говоримо про особливості залучення коштів для будівництва об'єктів за Законом № 2518-ІХ й особливості державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, про витребування майна із чужого незаконного володіння та схеми фінансування будівництва.

https://uz.ligazakon.ua/ua/magazine/900701

 

У даному  випуску видання  – про захист прав споживачів. Контроль у сфері робіт і послуг, дієві механізми захисту порушених прав, урегульовані відносини між споживачами товарів, робіт, послуг та виробниками і продавцями товарів – запорука належного захисту як споживачів, так і виробників.

Редакція нагадує, що ми продовжуємо готувати необхідні вам коментарі й аналітику. Зокрема, у започаткованій рубриці "Бізнес в умовах воєнного стану" ми відповідаємо на ваші запитання та висвітлюємо найактуальнішу інформацію.

                                           https://uz.ligazakon.ua/ua/magazine_article/EA016618

У випуску видання ЮРИСТ&ЗАКОН – про особливості господарських правовідносин у нових реаліях.

Говоримо про останні зміни щодо процесу звільнення працівників, про авансові звіти та про те, як сформулювати договірні положення про форс-мажор у воєнний час, а також про законодавчі новації, а саме законопроєкти № 8401 і № 9211. Розглядаємо судову практику щодо урахування судами критеріїв справедливості, розумності та пропорційності під час зменшення розміру відповідальності сторін

                                       https://uz.ligazakon.ua/ua/magazine/900703

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ