ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Психічне здоров’я особистості

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти економічного факультету долучилися до обговорення актуальних питань щодо необхідності збереження особистого психічного здоров’я особистості.

18 і 19 квітня 2023 року відбулися чотири зустрічі із практичним психологом Яніною ПОЛЯНСЬКОЮ, під час яких ознайомилися із поняттям «стрес» та яким чином він впливає на життя і здоров’я людини. Дали відповідь на питання: «Яка поведінка може призвести до стресових розладів? Як швидко себе опанувати та заспокоїти при відчутті втрати рівноваги і втрати контролю і стресових ситуаціях?».

Обговорили основні  психологічні причини занепаду сил організму і втомленої свідомості. Проаналізували такі поняття як «погані думки», «слизькі думки»,  яку вони несуть небезпеку та як з ними працювати самостійно, змінюючи спосіб мислення конструктивним способом. Які фактори підсилюють психологічний супротив психіки та свідомості в стресових ситуаціях. Важливість впливу віри в перемогу і світле майбутнє на психіку людини.

Автор: Яніна ПОЛЯНСЬКА, Інна ВАРНАВСЬКА