ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

До книжкового фонду бібліотеки надійшло нове наукове видання

Доцент, в.о. завідувача кафедри обліку і оподаткування Скрипник Світлана  Валентинівна презентувала бібліотеці свою монографію:

Скрипник С. В. Пріоритети розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств: монографія. Херсон: Айлант, 2020. 385с.

У монографії обґрунтовано категоріальний зміст та складові організаційно-економічних пріоритетів розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств; визначено конкурентні переваги та ризики функціонування й розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств; виявлено необхідність та вказано на особливості системного управління пріоритетним розвитком фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств. Проаналізовано значення фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств у аграрному виробництві; Обгрунтовано впровадження органічного виробництва у фермерські господарства й сільськогосподарські підприємства.

Розраховано на викладачів та студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, наукових працівників, аспірантів, спеціалістів державного управління аграрної сфери економіки.

Запрошуємо до бібліотеки.

Автор: Смирнова І.О. (26.01.2021)