ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Наукова бібліотека ХДАЕУ висловлює щиру вдячність

Наукова  бібліотека ХДАЕУ висловлює щиру вдячність декану агрономічного факультету – кандидату сільськогосподарських наук, доценту Мринському Івану Миколайовичу та кандидату сільськогосподарських наук, доценту  Лавренко Сергію Олеговичу  за подарованні  книги для університетської книгозбірні.

Видання будуть корисними для науковців, викладачів та нададуть неоціненну допомогу в теоретичній і практичній підготовці студентів. Сприятимуть підвищенню рівня їх фахової підготовки. Запрошуємо студентів, співробітників, викладачів ознайомитися з подарованими книгами в читальному залі та на абонементі бібліотеки. 

Лавренко С. О. Шкідники та хвороби однорічних бобових культур: навч. посіб. / С. О. Лавренко, І. М. Мринський; за ред. І. М. Мринського. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. – 324с.: іл.

У посібнику викладено 37 видів основних шкідників та 27 хвороб однорічних бобових культур, приведено детальний опис їх морфології і біології розвитку, фенологічні календарі та заходи захисту від шкідників і хвороб. Опис кожного виду супроводжується фотографічним матеріалом.

Мринський І. М. Фенологічні спостереження за розвитком шкідників: навч. посіб. / І. М. Мринський; за ред. І. М. Мринського.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. – 168 с.

У навчальному посібнику висвітлено фенологічні календарі розвитку 393 видів основних шкідників сільськогосподарських культур та шкідників лісу і полезахисних лісонасаджень. 

 

Автор: Смирнова І.О. (24.12.2020)